О пів на другу ночі до Рівненського відділу поліції надійшло повідомлення, що поблизу одного з торговельних закладів працівники поліції охорони затримали двох осіб на автомобілі марки "BMW-735", яким пошкоджено бордюр.

Очевидцями події стали охоронці торгового закладу, які викликали наряд поліції охорони. На місце події прибула і слідчо-оперативна група.

pic

Біля автомобіля "BMW-735", у якого через зіткнення із бордюром уже було пошкоджено два колеса, на момент прибуття правоохоронців перебували хлопець і дівчина. На прохання пред’явити документи для встановлення особи молодий чоловік нічого не відповів і, відходячи від автомобіля, почав комусь телефонувати. Віддалившись на декілька десятків метрів, через пару хвилин, хлопець почав присідати. Коли до нього підійшли працівники поліції, побачили, що той наніс собі удар ножем у груди. Лікарі швидкої медичної допомоги, які прибули одразу за викликом, лише констатували смерть чоловіка.

Дівчина у той час, утекла. Її особу наразі встановлюють працівники поліції.

pic

Як з’ясували правоохоронці, за кермом "BMW-735" перебував 22-річний мешканець обласного центру. — Відомості за цим фактом внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, — повідомив начальник Рівне нського відділу поліції ГУНП в Рівне нській області Василь Зелінський. — За частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження. Проводиться досудове розслідування.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області