Учора в обідню пору до поліції надійшло повідомлення, що на пішохідному переході на вулиці Міцкевича обласного центру водій іномарки скоїв наїзд на двох малолітніх дітей та зник з місця пригоди.

Десятирічних рівнянок із забоями ніг доставили до травмпункту Рівне нської обласної дитячої лікарні та після надання медичної допомоги відпустили додому.

На місці події очевидці повідомили правоохоронцям, що автомобіль марки «Сhevrolet» блакитного кольору мав державний номерний знак Хмельницької області.

За цим фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України та розпочали пошуки винуватця ДТП.

У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що наїзд скоїв автомобіль марки «Сhevrolet Aveo», власником якого є мешканець Славути. Однак того дня за кермом іномарки перебувала 39-річна жителька селища Квасилів Рівне нського району. Жінка вже з’явилася до слідчого, свою вину визнала повністю та пояснила правоохоронцям, що не впоралася з керуванням, однак буде сприяти слідству та допомагати травмованим дітям. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області.