Ніна Дворницька − унікальна рівненська поетеса, яка вже своєю першою збіркою заявила, що у літературному просторі Рівненщини засвітилося нове ім’я – абсолютно професійне і з великою перспективою.

19 лютого о 15 годині в Рівне нській обласній бібліотеці для молоді (вул. Київська, 18) відбудеться творчий вечір та презентація нової книги Ніни Дворницької «Вибране», яку видано за сприяння Рівне нської міської ради. До неї увійшли кращі твори письменниці, що публікувались в різні роки та ті, які не друкувались взагалі. За тематикою книга різноманітна: є поезії-відгуки на реалії сьогодення, є філософські вірші на вічні теми, ліричні твори про кохання.

Ніна Дворницька має великий талант – словом змалювати стан душі й увібрати в слово весь спектр почуттів. Поезія Ніни Дворницької зворушує і дивує: це сплав емоцій і енергії думки, а образи теплі яскраві. Її твори − це довершений образ її величності Жінки в різних іпостасях; її лірична героїня залюблена і красива жінка, яка бачить світ довкола і спілкується з ним серцем.

У програмі заходу: слово поетеси про свою творчість, виступи письменників про авторку, музичний супровід в виконанні В.Люліч та І.Баковецької пісень на слова Ніни Дворецької. На захід запрошені депутати Рівне нської міської ради, письменники і редактори збірок: Євген Шморгун, Петро Велесик, Тетяна Редюк, члени товариства «Просвіта», читачі бібліотеки, шанувальники літературного слова та всі зацікавлені краяни.

Про це інформує "Рівне нська обласна бібліотека для молоді"