Увечері 15 лютого до поліції повідомила жителька Кузнецовська, що її 51-річний чоловік після обіду пішов із дому та не повернувся, а на телефонні дзвінки не відповідає.

Слідчо-оперативній групі жінка розповіла, що її чоловік виконував інтернаціональний обов’язок у республіці Афганістан і того дня, відзначивши своє свято, пригрозив, що не хоче більше жити. До того ж у нього і раніше були суїцидальні спроби та розмови про те, що він вкоротить собі віку.

До пошуків зниклого долучилися і родичі. Невдовзі правоохоронці знайшли чоловіка на березі річки Стир. Він був при свідомості, а в області грудей стирчав предмет, ззовні схожий на шило.

Каретою швидкої медичної допомоги з діагнозом проникаюче ножове поранення із пошкодженням серця його госпіталізували в реанімаційне відділення СМСЧ-3 м.Кузнецовськ.

Наразі стан чоловіка залишається стабільно тяжкий, але попри все, лікарі сподіваються на швидке його одужання. За цим фактом відомості внесено до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Правоохоронці проводять перевірку. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області.