Недопереіменовані вулиці не дають спокою владі Рівного та й самим рівнянам. У пошуках вдалого варіанту назви і підписи збирають, і скаржитися не гребують. Цього разу невдоволення людей слухали члени міськвиконкому. Роздали поради та взялися за розгляд запланованих питань - яких - дивимось далі.

Скаржники скрізь. Зі своїми зауваженнями та пропозиціями рівняни приходять не лише на сесійні засідання, а й до членів міськвиконкому. Так, жителі вулиць Струтинської і Пухова проти, щоб їх вулиці перейменовували на честь Василя Червонія і Олександра Музичка.

Отримавши настанови, як діяти далі люди йдуть. А слово бере депутатка Рівне ради, яка теж прийшла скаржитися... на нічний клуб.

Виконком береться слухати медичне питання - як впоралися з епідемією грипу. Медики звітують: протягом епідемічного періоду госпіталізували 153 дорослих, 324 дитини та 27 породіль з пневмонією.

Транспортники Рівного додають: на деяких маршрутах пасажирів стало більше, тож вимушені замінити малі "Мерседеси" на середні "Богдани", "Івани" та "Еталони". Таких маршрутів нарахували цілих 16. І вчергово виправдовуються за недотримання графіку маршрутками.

А ще, кажуть транспортники, цілком можливо, що вже наступного засідання проситимуть підняти вартість проїзду у соціальних автобусах, що мають зелені таблички, з 2,5 до 3 гривень.