Один всадив у ногу ножа, інший - вдарив по голові стільцем.

Злочини між собою не пов’язані, але вироки обвинувачені отримали однакові. У Дубенському районі селянин стільцем забив свого сусіда, а у тому ж таки районному центрі чоловік ножем зарізав дружину. Скільки років за гратами Феміда присудила обвинуваченим – дивіться далі.

Кривава сварка між подружжям у місті Дубно розгорілась у вересні минулого року. Чоловік з дружиною були нетверезі. Стали конфліктувати. Чоловік схопився за ножа.

Нібито чоловіка роздратувала поведінка дружини і через це він її вдарив ножем у гомілку. На цьому конфлікт себе вичерпав. І закінчився для 43 річної дубенчанки смертю, а для її на чотири роки старшого чоловіка в’язницею. Суд запроторив його у колонію на сім років. Такий же вирок отримав і житель села Плоска, що у Дубенському районі. У липні минулого року забив стільцем односельчанина.

Загиблому було 65 років, його кривднику 60. У судовому засіданні підозрюваний розкаявся, пояснив, що своїм вчинком хотів тільки провчити односельця, але ніяк не обірвати людське життя. Втім суд був не надто поблажливим. Присудив 7 років за гратами – це найвища міра покарання, передбачена санкцією інкримінованої йому статті.