Найбільша спільнота Рівного в соцмережі vk.com «Типове Рівне» відновлює роботу 17 лютого 2016 року. Адміністрація соцмережі повернула контроль над ком’юніті її засновникам.

«Типове Рівне » відновлює роботу після 2-х місячної перерви

Степан Надзьон, засновник спільноти «Типове Рівне »:

- Відчуваю себе батьком, в якого цигани вкрали єдину дитину, і яку повернули через безкінечно довгі 2 місяці. Ми пам'ятаємо всіх тих, хто прикладав зусилля для того, аби зробити цей день реальністю. Не забуваємо про тих, хто просто цікавився долею спільноти, співпереживав з нами, розділяючи гіркоту ситуації. Нема сенсу існувати, якщо не бути кращими, а кращими ми можемо стати лише не розчаровуючи тих, хто нам довіряє. Вже у середу, 17 лютого ми відновлюємо повноцінну роботу Типового. Заходьте, читайте, аналізуйте, коментуйте, пропонуйте новини, а хто відписався – повертайтеся до ком’юніті. «Типове Рівне » знову з вами.

Нагадаємо, в середині грудня 2015 року зловмисники взяли під контроль «Типове Рівне », після чого служба підтримки «Вконтакте» заморозила діяльність спільноти, аби вирвати її з рук хакерів. 16 лютого 2016 року було відновлено доступ адміністрації ТР до керування найбільшою інтернет-спільнотою м. Рівного, відтак «Типове Рівне » відновлює роботу.

Лінк на Типове Рівне : https://vk.com/tipove_rv