У Рівному під парканом підприємства знайшли мертвого чоловіка. Спершу люди подумали, що він загинув своєю смертю. Адже видимих ушкоджень на тілі не було.

Але як виявилось – його позбавили життя. Подейкують, забили, вивезли у промислову зону і посадили під парканом – імітуючи власну смерть. За фактом навмисного вбивства у поліції відкрили кримінальне провадження. Але мотиви злочину, а також особи, які можуть бути до нього причетні - ще не встановлені.

Це вулиця Присадибна у Рівному - промислова зона із закинутою фермою та декількома фірмами. Вранці місцевий мешканець йшов на роботу і побачив обабіч дороги під парканом мертвого чоловіка.

На місце приїхали поліцейські. Після ретельного огляду тіла, відправили його на розтин у морг. Судмедекспертиза підтвердила підозри правоохоронців. Встановила, що людина померла від тілесних ушкоджень. Від яких саме – у поліції мовчать. А от місцеві знають більше.

Люди кажуть, загиблий не тутешній. Вони його раніше не бачили. Підозрюють, що людину сюди вже мертву привезли автомобілем, посадили під парканом аби зімітувати власну смерть.

Особу загиблого вже встановили. Він рів нянин, йому було 29 років. Проживав сам у приватному будинку на вулиці Некрасова. Інколи навідувалась співмешканка. Його матір лікується у психлікарні, батько з братом проживають окремо, розповідають сусіди. Загиблий перебивався тимчасовими заробітками, часто зловживав алкоголем. Але загалом був хорошою людиною.

Загиблий мав проблеми із законом через крадіжки. Був засуджений, але покарання за ґратами не відбував. Хто його позбавив життя – у поліції ще не знають. Відкрили кримінальне провадження за фактом навмисного вбивства.