У середу, 17 лютого, о 14.00 годині, в приміщенні Рівненської обласної універсальній науковій бібліотеці відбудеться відкриття фотовиставки фотохудожника Андрія Лебедєва «Цитати нашого життя».

Мета фотовиставки: шляхом мистецтва фотографії спонукання глядачів до осмислення основних найпрекрасніших духовних категорій життя; осягнення мети існування людини на землі. З давнини людина намагалась зображати найяскравіші моменти свого життя. Мистецтво фотографії – це процес, який приносить задоволення не тільки фотохудожнику, але й оточуючим. Адже, як відомо, бажання зберегти красу швидкоплинного життя створило дивовижний різновид мистецтва – фотографію. Історія фотографії – це захоплюючий шлях зародження і впровадження мрій про фіксацію і тривале збереження дивовижних зображень навколишнього світу, створеного Творцем: мікро та макрокосмосу, явищ, предметів, людей, тварин, тощо.

Тільки озираючись в минуле мистецтво фотографії можна оцінити його грандіозний вплив на розвиток сучасної культури, науки і техніки.

На виставці фотохудожника буде представлено близько 40 робіт.

Експозиція виставки діятиме щоденно з 9.00 до 19.00, крім п’ятниці, з 17 лютого по 17 березня 2016 року.