Учора о 20:20 на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Антопіль Рівненського району сталася дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком. А через дві години - поблизу села Хрінники Демидівського району.

У обох випадках загинули пішоходи.

Слідчо-оперативна група на місці події у селі Антопіль з’ясувала, що 34-річний мешканець Запоріжжя, керуючи автомобілем марки «Kia Sorento», рухаючись у напрямку Києва, здійснив наїзд на 30-річного рівнянина. Чоловік переходив дорогу в невстановленому місці. Отримані травми виявилися несумісні з життям.

О 22:35 про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими поблизу села Хрінники до поліції повідомили лікарі швидкої медичної допомоги. Як встановили правоохоронці, 21-річний житель села Пашева Демидівського району, керуючи автомобілем марки «ВАЗ 2103», поблизу села Хрінники скоїв наїзд на 47-річного жителя села Вичавки, який загинув на місці події. Зі слів водія, загиблий вже лежав на проїзній частині.

За цими фактами поліцейські відкрили кримінальні провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці ще встановлюють обставини обох пригод та проводять досудове розслідування.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області