((http://charivne.info/news/milenium-plaza--vzhe-neaktualno)(«Міленіум-Плаза» вже неактуально)). Перший проект Міленіум-Плаза вже реалізували. Але не в Рівному, а в... Дубаї, в Еміратах.

Схоже, що саме з цього 5-зіркового готелю, що на фото, "сплагіатив" назву рівненський "зодчий" для тієї купи макулатури, котра не принесла рівнянам ніякої користі, але коштувала їм суми, еквівалентної $130 000.

ЖОДНОГО об'єкту з так званого проекту "Міленіум-Плаза" на 5,3 гектарах центру Рівного збудовано не було. Завдяки журналістам витрати з міського бюджету обмежилися лише цією сумою, хоч ініціатор сподівався на значно більшу (в наступних стадіях). В інтерв'ю журналістам тодішній керівник депутатської комісії на прізвище Мальований заявив: "Ми хотіли подивитися, що там можна збудувати". Як виявилося, нічого з того що понамальовував "зодчий" збудувати так і не вдалося.

Тим не менше, рівненським платникам податків ЗНОВУ пропонують розкошелитись на те, щоб знову хтось намалював те, що можна збудувати в центрі міста. То, може, спочатку повернемо місту $ 130 000 заплачених за фейкову "Міленіум-Плазу" №1?