Кохання - одне з найсильніших і найпрекрасніших людських почуттів. Звичайно не всім парам вдається пронести своє кохання через все життя. А дехто з молоді навіть і не вірить в справжність почуттів. Хоча кожен з нас хоча б раз у житті кохав. Як освідчитися коханій людині та берегти почуття роками знає Анастасія Кучеренко.

У долі немає причин без причини зводити сторонніх. Подружжя народних артистів України побачились вперше біля старовинного костелу на Вінниччині, через пару років вони знову зустрілися але вже у Рівному де і познайомились.

Подружжя Мельничуків відсвяткували вже рубінове весілля. Прожити сорок років в спільному шлюбі - це справжній талант, дарований в наш час небагатьом. Переконують, головний секрет щасливого подружнього життя - це взаємопідтримка.

Два таланти, дві творчі натури під одним дахом тільки доповнюють один одного. Радять молоді будувати своє життя перш за все на любові, до професії та до близьких людей.

Найкращий прояв любові - це освідчення. В наш час, молодь полюбляє робити пропозицію руки та серця, 14 лютого - в свято всіх закоханих. Саме в цей день чоловіки зізнаються в коханні своїм другим половинкам. Адміністратор ресторану розповідає, неодноразово допомагала організовувати незабутні романтичні вечори при свічках. Зазначає, слова кохання повинні бути щирими, та лунати з глибини серця і тоді не важливо як саме це станеться.

Освідчення в коханні це звичайно величезний крок. Але головне пронести свої почуття через усе життя. Якщо ви будете недбало кидатися словами і вчинками, випробовуючи почуття на міцність, то є велика вірогідність втратити цей небесний дар, який дається кожному, але не кожен здатен цей дар оцінити та зберегти.