Зимові холодні вечори просто створені для теплих фільмів, які потрібно дивитися в сімейному колі. Тож пропонуємо вам 10 душевних кінострічок, що здатні прикрасити ваше дозвілля.

1. Маленька міс Щастя

Олів – мила дівчинка, яка мріє перемогти на конкурсі "Маленька міс Щастя". Її сім'я теж хоче, щоб мрія Олів здійснилася, але вони настільки обтяжені своїми власними примхами й проблемами, що ледве можуть їй допомогти. До кінця перегляду ризикуєте залишитися без сил через безперервний сміх.

2. Божевільне весілля

У істинно французькій родині Верней три дочки вже вийшли заміж: одна за китайця, друга – за араба, третя – за єврея. Вся сім'я готується до весілля четвертої дочки... Хто ж наречений? Неймовірно толерантний і до коліків смішний фільм про велику родину точно не залишить вас байдужим.

3. Ми купили зоопарк

Після цього фільму ви зрозумієте, що всі проблеми переборні, а будь-яке рішення може бути правильним. Головне не впадати у відчай, які б удари не наносила нам доля. Що потрібно любити всіх, і людей, і тварин, і себе самого.

4. Це божевільний, божевільний, божевільний, божевільний світ

Фільм – чистісінької води зразок першокласного гумору і прекрасної режисури. Розтягнутий на 3 години, він пролітає, як три хвилини, повні сміху, інтересу і, м'яко кажучи, здивування, що знятий він був ні багато ні мало 45 років тому.

5. Таємне життя Волтера Мітті

Навіть скромному і непомітному службовцю хочеться іноді зробити нехай божевільні, але геройські вчинки, повірити в свою силу і мужність. Чому всіх рятувати повинні виключно супермени?

6. Інопланетянин

З гуманістичної точки зору "Інопланетянин" – вище досягнення кінематографу 20-го століття. Розхвалювати фільм немає ніякого сенсу. Він неодмінно вам сподобається.

7. Привид

Ще вчора Юрій Гордєєв – амбітний авіаконструктор і улюбленець жінок – був за крок від свого тріумфу, якби не автокатастрофа. Сіренький школяр Ваня – єдиний, хто його бачить і може йому допомогти. Зразкове кіно для всього сімейства: смішне, в міру сумне, щире і повчальне.

8. Хранитель часу

Сімейний фільм від оскароносного режисера Мартіна Скорсезе вселяє надію побачити дійсно щось чарівне. Це славна, душевна і красива казка, яких ви давно не бачили.

9. Різдвяна історія

Екранізація твору Чарльза Діккенса від Роберта Земекіса вийшла вражаючою навіть для дорослих. Незважаючи на трохи страхітливу атмосферу картини, це все ж по-справжньому чарівна історія, яка вчить нас радіти життю і може навіть повернути на кілька годин в дитинство.

10. Життя Пі

"Життя Пі" – це те, що просто треба побачити. Головний герой опиняється в шлюпці разом з тигром посеред океану. І їм обом потрібно вижити. Цей фільм про те, що не можна втрачати надії, навіть коли здається що все втрачено. Потрібно посміхнутися і зробити все можливе і неможливе.