Дитячі мрії повинні здійснюватись. Заради цього Рівненський Палац дітей та молоді за підтримки Першого місцевого вже втретє провів благодійну акцію "Добро на Різдво". ЇЇ учасниками стали 17 діток. У більшості мрії вже здійснились, а от маленька Сашуня Бабіч лише на шляху до неї. Розповідь про дівчинку що мріє побігти - далі.

Про чотирирічну Сашулю Бабіч, вихованку Центру ранньої педагогічної реабілітації та соціальної адаптації дітей з особливими потребами «Пагінець», Перший місцевий розповідав у грудні минулоріч. Активна, грайлива дівчинка стала учасницею благодійної акції "Добро на Різдво". Незважаючи на чималі проблеми зі здоров'ям Сашуля займається художньою гімнастикою.

Це не просто хобі для дитини, - розповідає мама Олена. Це необхідність для Сашулі.

Маленька дівчинка потребує постійних фізичних навантажень, для цього потрібна бігова доріжка.

Офіційно акція "Добро на Різдво" вже завершилась, частину коштів на необхідну бігову доріжку дівчинці подарували.

Однак, наразі коштів на реалізацію мрії Сашулі недостатньо. Фактично, це лише третя частина суми, за яку можна придбати необхідний спортивний інвентар. Тож, усім кому небайдужа доля маленької рівнянки та готовий допомогти можна звертатись за телефонами, що ви зараз бачите на екрані. Кожна гривня може допомогти дівчинці наблизитись до здійснення мрії.

Координатор проекту Олена Гордійчук тел. (097) 544 61 54, (093) 516 94 34