День всіх закоханих - 14 лютого, вже давно відзначається молодими людьми у всіх країнах, більш того, багато сімейних пар охоче перейняли цю чудову традицію. Зимовий романтичне свято - ще одна можливість для подружжя привітати один одного і зізнатися в коханні. Головне - зробити цей день не тільки радісним, але і оригінальним, а допоможуть у цьому кілька цікавих ідей. Подружжя можуть відсвяткувати 14 лютого кількома оригінальними способами.


1. Активне проведення часу. День всіх закоханих випадає на зимовий місяць, тому подружжя можуть провести час, насолоджуючись зимовими видами спорту. Наприклад, зробити виїзд подалі з міста на природу або спортивну базу, щоб прогулятися по засніжених стежках лісу. Закохані чоловік і дружина отримають прекрасну можливість насолодитися товариством одне одного, побути наодинці, а заодно - покататися на лижах чи сноуборді, отримавши вагому дозу адреналіну.

2. Похід на міський каток. Катання на ковзанах теж відноситься до активного способу провести час, але э набагато романтичнішим. Подружжя можуть кататися, тримаючись за руки, а не один за одним, як на лижному спуску. Більш того, поряд з катком завжди можна знайти затишне кафе, в якому буде приємно посидіти, зігрітися гарячим какао або шоколадом.

3. Пограти. Іноді активні види спорту на свіжому повітрі не до душі дорослим людям, тому їм варто звернути увагу на такі варіанти, як похід у боулінг або більярдний клуб. Варто відзначити, що таке проведення свята відмінно підійде не тільки чоловіком з солідним сімейним стажем, але і молодим людям, які тільки познайомилися.

4. Побути наодинці. Чоловік і дружина можуть урізноманітнити своє сексуальне життя, знявши номер в затишному готелі, або з'їздити на декілька днів в заміський пансіонат. Нові враження від зміни обстановки, принесуть свіжі емоції в подружні стосунки.

5. Романтика у воді. Один з найромантичніших способів відзначити 14 лютого - провести його біля критого басейну, наприклад, в готелі, де можна поплавати і насолодитися інтимної атмосферою з запаленими ліхтарями.

6. Сходити в кіно. Багато хто буде вважати це банальним - сходити в кіно і провести святковий вечір за переглядом чергового зарубіжного шедевра. Однак, перегляд романтичного фільму вже не одне десятиліття залишається безпрограшним варіантом, головне - правильно вибрати кінострічку.

7. Відвідати місцеві визначні пам'ятки. Подружжю варто звернути увагу на ті цікаві місця в місті, де вони не були, або були дуже давно. Багато місцевих пам'яток архітектури і красивих куточків викликають приємні романтичні спогади у подружжя.

8. Станцювати стриптиз. Мається на увазі не тільки виконання приватного танцю для партнера будинку, але спільне відвідування стрип-бару, де можна насолодитися професійним чоловічим і жіночим стриптизом. Таке проведення часу подружжю запам'ятається надовго і стане справді справжньою «родзинкою» романтичного вечора.

9. Дорогі види розваг. Коли матеріальне становище дозволяє, то 14 лютого можна організувати поїздку на кілька днів у найромантичніші міста Європи - в Париж, Прагу чи Відень.