Щоправда тільки військовослужбовцям. 21 працівник відділу прикордонної служби «Дубровиця» Луцького прикордонного загону отримали квартири в новобудові. Про роздачу ключів далі у сюжеті.

Сім'я Касімових на нову оселю очікувала давно. Всі необхідні документи зібрали і подали вчасно. Тепер ж з радістю вселились в двохкімнатну квартиру.

Жінка Олександра - Надія отриманим житлом задоволена. Каже хоча воно і службове все ж своє, рідне.

Ще в 2011-му Дубровицька районна рада виділилиа 80 соток землі для будівництва двоповерхової будівлі. Тоді на першому поверсі планували створити адмін приміщення а на другому вже квартири для прикордонників. Проте через відсутність фінансування у 2013-му роботи на об'єкті призупинили. Пізніше адміністрація держприкордонслужби вирішила змінити план будівництва. Відтак перший поверх вирішили переобладнати в квартири.

Вартість будівництва склала майже 7 з половиною мільйонів гривень, а загальна площа квартир складає 933 квадратних метри. Привітати прикордонників зі свято прибули перші особи району та області. Зокрема і голова Рівне нської облради Володимир Ковальчук.

Привітали щасливих власників квартири і депутати Рівне нської облради. Зокрема Оксана Лозова.