Водія, який відмовився підвезти військовослужбовців з Рівненського полігону, звільнено.

Про це повідомив начальник управління інфраструктури та промисловості облдержадміністрації Федір Мисюра. Так, нещодавно шофер, який працює за маршрутом «Вежиця-Рокитне-Рівне » не зупинився двом військовослужбовцям, які хотіли під’їхати з полігону до Рівного. Після перемовин з перевізником водій був звільнений.

«Якщо виникають подібні випадки, коли водії відмовляють у перевезенні учасникам АТО або членам родин загиблих, до управління можуть звертатися із скаргами. Я запевняю, вони будуть швидко розглянуті. Для мене це справа честі. Адже завдяки цим хлопцям ми втримуємо ворога», - зазначив Федір Мисюра.

За півроку зафіксовано близько 15 фактів відмов у перевезенні бійців АТО та членів родин загиблих. Однак, як стверджує Федір Мисюра, останнім часом такі випадки порідшали.

Також він повідомив, що на початку лютого відбулася зустріч з перевізниками, де одноголосно вирішено безкоштовно перевозити усіх учасників АТО та членів сімей загиблих.

Про порушення своїх прав учасники АТО можуть повідомляти на телефонну «гарячу лінію» облдержадміністрації 0 800 500 078.

Нагадаємо, минулого тижня в ефірі Першого місцевого ми показували сюжет про те, як водій не зупинився біля військових. Небайдужі громадяни які не лише допомогти бійцям дістатись Рівного, а й зафіксували розмову з водієм на відео.