Аби обговорити актуальні та резонансні проблеми імунізації від поліомієліту та отримати достовірну і фахову інформацію, у Рівному відбудеться «круглий стіл» на тему «Поліомієліт повернувся в Україну: захист дітей – справа кожного».

В заході візьмуть участь члени Національного комітету Поліо Плюс в Україні, представники ВООЗ, ЮНІСЕФ, Міністерства охорони здоров’я України та лікарі-фахівці, за чиєю ініціативою і проводиться «круглий стіл».

До обговорення запрошуються представники громадських організацій, лікарі дитячих медзакладів, керівники шкіл, дитячих садочків та батьки.

Захід є частиною національної кампанії Стоп Поліо Україна. Її мета - підвищення обізнаності, соціальної відповідальності та суспільної мотивації населення щодо поліомієліту та необхідності продовження національної кампанії з додаткової імунізації в Україні.

Круглий стіл відбудеться 12 лютого за адресою: м.Рівне , вул.Словацького, 9, конференц-зал готелю «Оптима». Початок о 12 годині, повідомили на сайті Рівне нської ОДА.