Рівненських нотаріусів вчать працювати по-новому. Тепер аби зареєструватися приватним підприємцем не потрібно чекати черги, а звертатися до будь-якого нотаріуса незалежно від місця проживання. Тому для нотаріусів, які ще не знають як працювати з єдиним реєстром провели семінар-навчання.

Рівнянка Лариса Піддубна – вже не перший рік працює приватним нотаріусом. Жінка не зупиняється на досягнутому та завжди стежить за новаціями в сфері юстиції. Для цього, пані Лариса вирішила відвідати семінар-навчання для приватних нотаріусів, на якому вчили, як працювати у Єдиному державному реєстрі.

Вона одна із сорока учасників семінару. Зізнається – дізналася багато нового та корисного, що в подальшому сприятиме кращому виконанню роботи.

Семінар-навчання відбувся у Головному територіальному управлінні юстиції рівненської обласні. Він одноразовий та продовжується 3 години.

Навчали нотаріусів представники Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Рівне нській області, а також, Рівне нської філії "Інформаційно-ресурсного центру».