21-му працівнику прикордонної служби «Дубровиця» Луцького прикордонного загону вручили ключі та ордери від квартир. З них п’ятеро службовців вже побували в зоні АТО.

Житло в місті Дубровиця побудували за кошти Державної прикордонної служби України. На будівництво спрямували понад 7 мільйонів гривень.

Відтепер сім’ї прикордонників матимуть одно-, дво- та трикімнатні квартири у новобудові. Усі помешкання повністю обладнані та готові до експлуатації. В них встановлено сантехніку, кухонні плити, електричну систему опалення та економні лічильники.

З новосіллям власників квартир привітали перший заступник голови Рівне нської облдержадміністрації Юрій Приварський, керівник Дубровицької РДА Сергій Киркевич, перший заступник Голови Державної прикордонної служби України Василь Серватюк та начальник Луцького прикордонного загону Олександр Мейко.

«Держава опікується тими, хто самовіддано служить заради її безпеки. Охорона кордонів особливо важлива в сьогоднішніх реаліях, - зазначив Юрій Приварський. – І мені приємно вручити ордери на квартири прикордонникам, серед яких є і учасники АТО».

Місцевий священнослужитель освятив нові помешкання сімей прикордонників.

Працівники прикордонної служби отримали квартири в якості службового житла. Усі вони перебували на квартирному обліку.

Про це повідомили у прес-службі Рівне нської ОДА.

pic

pic