Мертвим 20-річного чоловіка із Дубровицького району виявили учора в готельному номері в Рівному. За попередньою інформацією чоловік повісився, втім правоохоронці поки розслідують кримінальне провадження за фактом навмисного вбивства, бо не виключено, що чоловікові допомогли звести рахунки з життям.

Оселився напередодні 20 річний чоловік в одному із номерів ось у цьому готелі в обласному центрі. Сам приїхав у Рівне із Дубровицького району. Чи мав тут бізнесові справи чи особисті, не ясно. Втім по обіді із своїх апартаменів він не вийшов, тож у номер завітала прибиральниця, яка й натрапила на мертвого постояльця.

Попередньо відомо, що чоловіка знайшли у зашморгу, для того щоб звести кінці з життям він використав віконну фіранку. Закріпивши її на сушарі для рушників, що була у ванній він став на стілець та затягнув зашморг. Але не виключено, що це лише імітація самогубства. Чи навідувався хто до нього у готель, та з ким він мав зустрічі поза ним, нині з’ясовують правоохоронці, вони розглядають усі можливі версії.

Відомо, що крім особистих речей у готельному номері знайшли пачку цигарок, на якій був номер телефону дівчини. Чи прояснить це обставини смерті чоловіка, покаже слідство.