У селі Шубків Рівненського району відбувся ХХХI «Турнір поколінь» з волейболу.

До організації та проведення змагань окрім Шубківської сільської ради вже традиційно долучилися комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради та Відділення НОК України в Рівне нській області.

- У спортивному залі Шубківської загальноосвітньої школи зібралися шість волейбольних команд, сформованих за віковим цензом: школярі, юнаки до 20 років, чоловіки 20-25 років, 26-30 років, 31-40 років та понад 40 років. Таким чином забезпечується спадкоємність місцевих спортивних традицій. Адже у теперішніх дорослих командах беруть участь ті, хто свого часу був у команді школярів. Тепер вони змагаються зі своїми дітьми та внуками. Отож, до занять спортом, здорового та активного способу життя долучаються люди різного віку, - повідомили у комунальному закладі «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради.

За підсумками змагань весь п’єдестал пошани посіли волейболісти села Шубків. Перше місце виборола команда чоловіків віком 21- 25 років, друге – у команди ветеранів. Бронзові нагороди дісталися юнакам до 20 років.

pic

Переможці та призери турніру отримали від комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради дипломи, від Шубківської сільської ради – медалі. Відділення НОК України в Рівне нській області нагородило учасників змагань призами.

pic

Найкращим гравцем турніру визнаний Юрій Кляйн. Були відзначені також наймолодший учасник турніру Іван Маленький та найстарший з ветеранів Юрій Кожан.

До слова, у 2015 році традиційні сільські змагання «Турнір поколінь» були внесені до Національного Реєстру Рекордів як «найтриваліший період проведення щорічного любительського волейбольного турніру».

Про це повідомили у прес-службі Рівне нської облради