На міжнародному дитячому футбольному турнірі «Галицька зима-16» було розіграно черговий комплект нагород серед гравців 1999 року народження.

Футбольний клуб «Верес-КОЛІФКС» представляли вихованці комунального закладу «Костопільський обласний ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту» Рівне нської обласної ради.

- Команда юнаків «Верес-КОЛІФКС», перемігши в групі, провела зустріч у ½ фіналу з командою «Любомир» із Київщини та з рахунком 3:0 обіграла суперників. А у фінальній грі вихованці ліцею здобули перемогу 2:1 у команди ФК «Львів». Отже, І місце турніру здобула команда «Верес-КОЛІФКС», ІІ місце у команди ФК «Львів» і ІІІ місце – «Любомир» смт Ставище Київської області, - повідомила методист зі спортивної роботи комунального закладу «Костопільський обласний ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту» Рівне нської обласної ради Галина Ковтун.

Міжнародний дитячий футбольний турнір «Галицька зима» проводиться вже восьмий рік поспіль. Гравці 1999 року народження змагалися на стадіоні «Сокіл» у місті Львів.

Про це повідомили у прес-службі Рівне нської обласної ради.