Взимку без свіжих овочів та фруктів організм виснажується. Тому надзвичайно важливо знайти "альтернативне джерело енергії" для нашого тіла. Найкраще для цього підійдуть продукти, які наповнюють організм вітамінами. Пропонуємо підбірку ТОП корисних продуктів, які варто ввести у свій раціон усім рівнянам.

1. Ізюм — навіть невелика кількість цього продукту наповнює організм людини залізом. А залізо в свою чергу забезпечує киснем усі тканини людського тіла.

2. Морепродукти — усі морепродукти містять у собі велику кількість калію, магнію, йоду та інші вітаміни. Вони просто необхідні для роботи нервової системи та покращують роботу мозку.

3. Лимон — найкращий фрукт для тих, хто хоче схуднути. Він не містить жирів та вуглеводів, але має вітамін С, що протидіє онкологічним захворюванням.

4. Молочні продукти — молоко має стати частиною вашого щоденного раціону, як і інші молочні продукти. У молоці містяться цінні білки, легко перетравлювані жири і корисний цукор лактоза та кальцій. Молочні продукти потрібні для функціонування нервової системи і правильної роботи м'язів.

5. Яйця — курячі та перепелині яйця є дуже корисними для організму людини. Вони є джерелом білка і лютеїну, який захищає очі від катаракти. Дослідження дають підставу вважати, що вони запобігають утворенню тромбів, знижуючи ризик інфаркту й інсульту. Щоденне вживання яєць є хорошою профілактикою захворювання на рак молочної залози.