Підсумували рік 2015 та визначили найкращих. У Рівненському палаці дітей та молоді вже в двадцять третє відбулось традиційне родинне свято "Золотий апельсин". У різноманітних номінаціях нагородили вихованців, вчителів та партнерів.

У холі червона доріжка та фотосесія для номінантів родинного свята "Золотий апельсин". А в залі ніде яблуку впасти. Усі згадують здобутки минулого року, а на сцену запрошують кращих із кращих вихованців Палацу дітей та молоді, вони переможці у номінації "Золоте гроно", чиї досягнення у році, що минув визнані не лише в рідному місті, а й далеко за його межами. Серед них семикласник Владислав Гедзюк, який вже понад два роки захоплюється орнітологією.

Поміж нагородженням - виступи найкращих колективів Рівне нського палацу дітей та молоді.

А далі наступні номінації та нагороди. Одним із номінантів серед вчителів та викладачів стала Ірина Демедюк. Для неї, говорить це важлива подія.

І хоч рік 2015 був доволі складним, - розповідає Директор палацу Ірина Первушевська, втім применшувати досягнення творчої молоді та їх вчителів неможливо.

Усі номінанти та переможці отримали вітамінні подарунки та почесні грамоти. Свою порцію апельсинового настрою у номінації партнери отримав і Перший місцевий.