Фестивалем здорового способу життя відзначили молодші учні Рівненського НВК «Колегіум» перемогу в обласному конкурсі на кращий «Олімпійський куточок».

Вручити нагороди до навчального закладу завітав директор комунального закладу «Рівне нський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради, голова Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівне нській області Микола Петренчук.

Він привітав учнів молодших класів та їх педагогів, які зібралися з цієї нагоди, зі ще одним їхнім здобутком у впровадженні олімпійських ідеалів у життя молоді. Микола Петренчук вручив заступнику директора Рівне нського НВК «Колегіум» Тетяні Чабанюк кубок і диплом комунального закладу «Рівне нський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради та призи Відділення НОК України у Рівне нській області. А кращий в області «Олімпійський куточок» поповнився книгою голови НОК України Сергія Бубки «Життя у польоті» та іншими виданнями на олімпійську тематику.

Також третьокласники взяли участь у фестивалі здорового способу життя і демонстрували свою зіграність у парних естафетах «Фітбол» і «Футбол» та індивідуальну вправність у естафетах «Флорбол» і «Влучний кидок». У завзятому суперництві перемогу виборола команда «Зелених». Друге місце посіли «Жовті», третє – дісталося «Синім».

Переможці та призери нагороджені дипломами комунального закладу «Рівне нський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради та призами Відділення НОК України у Рівне нській області. Пам’ятні сувеніри отримали всі учасники змагань.

pic

pic