До весни залишилось менше місяця. Багато рівнян починають займатися спортом та виснажувати організм дієтами, адже мріють привести себе в форму після зими. Як скинути більше п`ятдесяти кілограм без шкоди для здоров'я? Секрети колосальних успіхів рівняни розповідали Анастасії Кучеренко.

Рівнянка Олександра мати трьох дітей, за два роки схудла більше ніж на 60 кілограм, і головне підтримує цей показник. Зараз навіть важко уявити, що ще пару років тому Олександра важила близько 140 кілограм. Жінка розповідає, 45 кілограм скинула за перший рік регулярних занять спортом. Тренування увійшли в звичку. Наголошує, головне зрозуміти - зайву вагу потрібно скинути заради здоров`я та хорошого самопочуття, а не задля нової симпатії чи на розмір меншої сукні.

Правильне харчування та дієти - це далеко не одне і теж, запевняє Олександра. Адже на власному досвіді перепробувала різні методи схуднення. Переконує, головне - це збалансований раціон та заняття спортом.

Як швидко і без шкоди для здоров`я скинути вагу пан Руслан знає без чуток. Адже за зовсім короткий проміжок часу - два місяці скинув 20 кілограм. Своїм секретом схуднення рівнянин поділився і з нами.

Тренер Андрій додає, щоб схуднути, тренажерів та гантелей недостатньо, необхідно робити кардіотренування.

В свою чергу пані Оксана, зазачає, важко не скинути лишні кілограми, а утримувати показники ваги в нормі. Саме завдяки заняттям спортом їй вдалося скинути майже 20 кілограм. Наголошує, що спорт - це також антидепресант.