Цьогоріч Рівнерибоохорона не стала зраджувати своїм традиціям – на початку року знищувати конфісковані знаряддя лову, які були вилучені у громадян, які здійснювали рибальство з використанням заборонених або промислових знарядь лову.

Так, 01 лютого 2016 року о 10:30 ранку комісією у складі представників Рівне рибоохорони, а також представників Головного управління ДФС в Рівне нській області, Департаменту фінансів Облдержадміністрації, Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Рівне нській області було проведено дане знищення, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 25 серпня 1998 року за № 1340 «Про порядок обліку, зберігання, оцінки конфіскованого та іншого майна, що переходять у власність держави, і розпорядження ним».



pic

pic

Конфісковані знаряддя лову були здані на склад й перебували на збереженні Рівне рибоохорони. Значна частина даного майна являються забороненими знаряддями лову кустарного виробництва і згідно вимог чинного законодавства реалізації не підлягає. Інша частина потребує значних затрат на його реалізацію, що є невиправданою та збитковою для державних коштів. Тому члени комісії вирішили наступне: знаряддя та засоби вчинення правопорушень у кількості 419 одиниць, загальною довжиною понад 10 км, підлягають знищенню шляхом порізки, поломки та приведення в непридатний стан.

pic

Рівне рибоохорона вкотре звертається до рибалок Рівне нщини й нагадує про Правила любительського і спортивного рибальства, дотримання яких є обов’язком кожного громадянина.

Про це повідомила прес-служба Рівне рибоохорони