З нетерпінням чекаєте Дня святого Валентина? Стомились від рутинної метушні і сірих буднів? Мрієте провести саме цей день із коханою людиною незабутньо, поринути у всю його атмосферу сповна. Знаючи все це, спеціально для вас ми підготували топ-закладів Рівного, у яких ви можете комфортно, романтично та оригінально відсвяткувати День всіх закоханих.

All you need is LOFT

День Всіх Закоханих, прекрасна можливість максимально проявити свою любов один до одного. Ресторан, прекрасна обстановка, свічки, смачна їжа і просто незабутній вечір.

Поринути в атмосферу справжнього богемного шику, чудово порелаксувати і поласувати смачними стравами, ви зможете в закладі з оригінальною назвою «LOFT». Саме в «LOFTi» вам смакуватиме піца, суші, паста.

Ароматні спеції і гострі соуси, якісні італійські продукти – саме такою є піца в «LOFTi». Суші «Каліфорнія», «Філадельфія», «Дракони», «Боніто», «Рендж», «Макі» – така кількість видів цієї страви задовільнить найвибагливіших гурманів. Можете бути впевнені - суші у LOFTi свіжі й смачні. Саме в затишному, комфортному та елегантному інтер’єрі з розкішними меблями, смачною кухнею ви справді відпочинете й чудово проведете час із своєю половинкою.

Проте, якщо ви плануєте провести час на одинці, але не витрачати такий особливий день біля кухонної плити, ви можете замовити доставку суші, піци та інших страв у «LOFTi». Вам доставлять ароматну гарячу страву у найкоротший час.

Тільки на День Святого Валентина всіх закоханих чекає подарунок від закладу.

Найкращий романтичний та незабутній вечір можна провести саме в «LOFTI».

«LOFT» – все, що тобі потрібно для гарного відпочинку.

Вас чекають за адресою: м. Рівне , вул. Чорновола, 60

Телефонуйте: +38(067) 8101002

Пекарня № 1

Смачнющий хліб та випічку за рецептами різних європейських країн тепер можна придбати та почастувати у Рівному. 

Особливість Пекарні#1, що працює в центрі Рівного в тому, що заклад створений по образу французьких пекарень boulangerie (буланжері), які вже багато років завойовують серця не тільки французів, а і гостей з інших країн. Тут ви на власні очі бачите, як випікаються ваші смаколики, які згодом стоятимуть на вашому столі.

У «Пекарні #1» можна почати ранок зі смачного сніданку о 7.30, перекусити в обід та повечеряти з коханою людиною у романтичній атмосфері. Гарантуємо, що завітавши до цього закладу у вас залишаться нейморвірно теплі спогади про День святого Валентина.

Адреса: м. Рівне , вул..В.Чорновола 60

тел.. + 38 (0362) 40-03-04

+ 38 (067) 362-23-27

pic