Про це дівчина повідомила на своїй сторінці у ((https://www.facebook.com/yana.hospitallers?fref=ts)(Фейсбук)).

Ура, ми вже в літаку, всього через три години ми прилетимо в Дніпропетровську, написала Яна Зінкевич.

Також на своїй сторінці волонтерка розповіла про те, що в Україні має вирішити багато справ, а згодом знову поїхати на продовження реабілітації в Ізраїль.

- Повернення додому… Сьогодні вночі, рівно два місяці тому, о 4.30 ранку сталась жахлива аварія, що поділила моє життя на «до» і «після».І сьогодні вночі о 4.30 я приземляюсь у Дніпропетровську прямим рейсом із Тель-Авіва. Позаду два місяці боротьби за життя. Тяжка операція, відновлення після неї, реабілітація. Сьогодні закінчився її перший етап. Цілий день з мамою і Борисом Трейгерманом ми бродили по Тель-Авіву. Згадували минулі два місяці, будували плани на майбутнє. В Україні мені потрібно вирішити дуже багато питань, і надіюсь в найближчий час вийде повернутися назад в Ізраїль на продовження реабілітації. Дякую ізраїльським медиками зробившим усе - щоб врятувати мені життя. Дякую усім, хто був поруч зі мною у ці хвилини і дякую всім, хто добрими словами і молитвами підтримував мене увесь цей час. До зустрічі на рідній землі – Дніпропетровську! - йдеться у повідомленні.

Повернення додому…Сьогодні вночі, рівно два місяці тому, о 4.30 ранку сталась жахлива аварія, що поділила моє життя на...

Опубліковано Яною Зінкевич 4 лютого 2016 р.

Нагадаємо, Машина, в якій їхали Яна і комбат Госпітальєрів друг Стрілок, перевернулась кілька разів на слизькому асфальті. В результаті ДТП у рівнянки переламані ребра, численні стусани та переломано хребет. У Стрілка відкрита черепно-мозгова травма.