Вихованці Рівненської обласної школи вищої спортивної майстерності Андрій Мартинюк, Олександр Новачок та Андрій Ціпан вибороли на Чемпіонаті України з греко-римської боротьби призові місця. Змагання пройшли в місті Миколаєві 30-31 січня.

У ваговій категорії до 59 кг золото виборов майстер спорту України з греко-римської боротьби Андрій Мартинюк, вихованець тренера ОШВСМ Петра Нагорного. Усі свої сутички Андрій виграв впевнено і достроково, не програвши за весь період змагань жодного балу.

Олександр Новачок став переможцем у ваговій категорії до 75 кг. Майстра спорту України з греко-римської боротьби підготував до змагань тренер Віктор Лазарець з Березного.

Бронзову нагороду у ваговій категорії до 80 кг отримав майстер спорту України з греко-римської боротьби Андрій Ціпан, якого тренував березнівчанин Іван Бокеєв. За вихід в фінал у напруженій боротьбі Андрій поступився спортсмену з Харкова, який став переможцем у цій категорії.

«Ці змагання є відбірковими до чемпіонату Європи з греко-римської боротьби, – зазначив заступник начальника управління у справах молоді та спорту ОДА Петро Нагорний. - Андрій Мартинюк та Олександр Новачок в березні поїдуть в місті Русе (Болгарія) аби взяти участь в цих змаганнях».