Новобранці народного клубу підписали контракти за підсумками другого тренувального збору, що упродовж двох тижнів тривав у Брюховичах під Львовом. Хто відтепер на футбольному полі захищатиме честь рівненського футболу далі у сюжеті.

Всі новачки "Вереса" - захисники. Найвідоміший з них - Денис Притиковський. На перегляді у народному клубі центральний захисник перебував ще з грудня і провів з командою два зимових тренувальних збори. Денис Притиковський має досвід виступів у першій лізі. Там кілька разів виходив на поле у складі ФК "Полтави". Осінню частину нинішнього сезону захисник провів у Новій Каховці, зігравши за «Енергію 13 поєдинків. Загалом же на оглядинах у "Вересі" побувало півтора десятки футболістів.

Крім Дениса Притиковського контракти з народним клубом підписали центральний захисник Віктор Лиховидько, правий захисник Олександр Квачов та лівий захисник Ілля Пільтенко. А ще раніше, після перших зборів гравцями "Вересу" стали воротарі Максим Тельнов і Сергій Семено, а також нападник Павло Таргоній.

Не всі футболісти, яких запрошував на збори рівненський клуб приїхали розповідає спортивний директор НК «Верес» Юрій ПАНФІЛОВ. І додає, в команді очікують на ще кількох потенційних новачків.

Третій тренувальний збір команда Народного Клубу «Верес» розпочне вже 5-го лютого. Футболісти тренуватимуться у Брюховичах та на штучному полі стадіону «Сокіл» у Львові. Цього разу тренерський штаб робитиме акцент на награвання ігрових зв’язків та комбінацій. Для цього рівняни проведуть ще декілька контрольних матчів. Спаринг-партнерами НК «Верес» має стати стрийська «Скала», а також клуб Прем’єр-ліги, або Першої ліги чемпіонату України.