У Рівненському районі матір підрізала сина. Поцілила ножем в область серця. Все сталось вдома, під час сімейної сварки. Підлітку пощастило вижити. Більш того - поранення виявилось непроникаючим. З неглибоким порізом хлопець перебуває у лікарні. Щоправда, наслідки правоохоронців вже мало цікавлять. За фактом травмування дитини вони розпочали слідство. Якщо вину матері доведуть – їй може загрожувати кримінальна відповідальність.

Родина проживає у селі Милостів, це Рівне нський район. Того дня матір готувала на кухні. 14-річний син повідомив, що хоче переїхати до бабусі.

Підліток самостійно зміг викликати поліцію. На місце прибула і швидка допомога. Пораненого госпіталізували в обласну дитячу лікарню Рівного. Лікарі кажуть, хлопцю пощастило. Поранення непроникаюче. Лише незначний поріз на грудях у ділянці серця. Хоча наслідки могли бути набагато гіршими.

Хлопець у свідомості. Як отримав поранення - пам’ятає. Щоправда покази свої вже змінив. Матір ні в чому не винує. Каже, сам впав на ніж.

Такої ж версії дотримується і його батько. У телефонній розмові розповів, що син травмувався з необережності. Дружина до інциденту не причетна.

Щоправда у поліції за даним фактом вже розпочато слідство. 30-річна жінка проблем із законом раніше не мала. Поки правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень.

Родина характеризується позитивно. Крім сина, подружжя виховує малолітню доньку. Якщо статтю не перекваліфікують матері за підріз сина може загрожувати штраф або виправні роботи.