14 лютого у всьому світі відзначають День святого Валентина, назустріч один одному відкриваються серця, а чарівні слова «я люблю тебе» звучать на всіх мовах світу в багато разів частіше, ніж в інші дні. Як провести цей день? Як яскраво і красиво привітати коханого? Що подарувати своїй половинці в цей день? Цими питаннями цікавиться безліч жінок. Сьогодні ми дамо відповіді на ці питання і допоможемо вам зробити День святого Валентина незабутнім.


За традицією найпопулярнішими подарунками в цей день стають листівки у формі сердечок, цукерки, прикраси. Взагалі, будь-яка річ у формі серця може стати подарунком на день Святого Валентина. Головне, щоб подарунок нагадував про вашу любов і повагу до чоловіка. Але найважливіше - це те, як ви презентуєте свій подарунок.

Можна просто покласти подарунок під подушку, можна додати до нього ніжний поцілунок і створити справжню чарівну казку в цей день. І не варто думати, що це виключно чоловіча справа - створювати «казки» і красиво освідчуватися у коханні. Спробуйте самі і переконаєтеся, наскільки це цікаво. І не сумнівайтеся, ваш чоловік неодмінно оцінить всі ваші старання.

Ось кілька ідей для свята:

Якщо ви недавно познайомилися

Якщо ваші стосунки ще досить невизначені, День Всіх Закоханих - це відмінна можливість повернути відносини в нове русло. У цей день ви повинні бути чарівні, ніжні і обов'язково щирі. Обов'язково розкажіть коханому про свої почуття, напишіть милі записочки й непомітно покладете їх в кишеню чоловікові, замовте пісню про кохання на радіо. Не потрібно дарувати дорогих речей, це може бути не зовсім вірно витлумачене. Краще подаруйте симпатичні сувеніри, букет повітряних куль і створіть атмосферу ніжності та любові. Огорне вашого обранця увагою і турботою, і він зрозуміє, що краще вас йому нікого не знайти.

1. Відмінним подарунком стане "Рукавичка для закоханих". Вона складається з двох манжетіков і однієї спільної основи. У таких рукавицях можна сміливо вирушати на прогулянку і тримати один одного за руку не через тканину звичайних рукавиць, а відчувати живе тепло руки коханої людини. Рукавичка для закоханих «Рука в руці» зробить вашу прогулянку по зимових алеях особливо романтичною! І зігріє не лише закохані серця, але і ваші сплетені долоньки, так що ваше побачення триватиме набагато довше.

2. А можна подарувати коханій радіокеровану іграшку. Адже чоловіки - зовсім як діти, подаруйте коханому іграшку, і ви побачите з яким нетерпінням він буде збирати літачок і з якою радістю сприйме цей подарунок. А щоб такий подарунок виглядав романтично, наклейте на крила літака сердечка або вкладіть в коробку миле послання про те, як ви любите вашого дорогого пілота.

3. І звичайно, вашому льотчикові після непростих віражів належить нагорода - романтична вечеря при свічках.

Якщо ви давно одружені
Якщо ви давно одружені або у вас усталені тривалі відносини, це зовсім не означає, що день Святого Валентина можна проігнорувати або обмежитися банальними дрібничками. Навпаки. Якраз тривалі стосунки обов'язково потрібно прикрашати романтикою, а коханому чоловікові слід частіше нагадувати про те, що ви його любите і цінуєте.
1. Вранці 14 лютого принесіть коханому сніданок у ліжко, а близько чашечки кави покладіть «валентинку», в якій згадайте кілька найприємніших моментів вашого спільного життя. У цей день ви повинні виглядати запаморочливо, нехай ваш улюблений згадає і побачить вас такою, якою ви були в момент знайомства.


2. Добре, якщо ви прикрасите будинок: різноколірні кулі, серветки з сердечками будуть досить до речі. А ввечері організуйте вишукану вечеря зі свічками, неважливо, вдома він буде або в ресторані, і подаруйте подарунок.

3. Що б ви не вибрали в якості подарунка: краватку, сорочку, mp3-плеєр, флешку, або недорогий сувенір, все буде сприйнято з вдячністю. Адже ви вже подарували свято і свою любов коханому чоловікові.

Це лише кілька ідей для святкування дня Святого Валентина, ви можете взяти їх на озброєння або придумати свій сценарій. Головне - зробити що-небудь незвичайне. Розкажіть коханому про свої почуття яскраво, подаруйте свою любов красиво.