У Рівному у мешканців будинку на вулиці Чорновола 72-А замість запасів на зиму у підвалі тепер вода. А все через прорив труби. Такі аварії, кажуть люди, стали традиційними. Як цього разу люди боролися з потопом, розповість Валерія Степанова.

У Рівному, в мешканців будинку на Чорновола 72А питна вода тече не у кранах, а в підвалах. Причиною цього став прорив труби. Вода затопила підземні шахти будинку. Така ситуація вже стала традиційною для трьох сімей, які тут проживають. Консервацію та овочі на зиму люди встигли частково врятувати, а от підлогу, що постраждала від води - доведеться ремонтувати.

У будинку є 2 підвали, які вже затоплювало 5 разів. Люди скаржаться, що через такі прориви руйнується дім: псується фундамент, що може спричинити просідання будинку.

Виявивши проблему - люди зателефонували в "Рівне облводоканал". Працівники підприємства добиралися до будинку більше двох годин кажуть обурені люди. Їм вдалося частково відкачати воду із загального водостоку, але не з підвалів. Звідти люди змушені власноруч відрами виносити воду.

Хоча аварію і ліквідували, проте обіцяти, що така поломка не виникне знову - ніхто не може. Валерія Степанова, Ігор Прокопчук