У напіврозваленій будівлі доводиться жити мешканцям двоповерхівки на вулиці Котляревського, 8. Люди кажуть: від часу побудови тут не було зроблено жодного ремонту. Тож, з кожним роком споруда набувала все гіршого стану. Нещодавно до проблем додався ще й прорив труб. Жити у такому помешканні стало нестерпно та небезпечно. Чи вдалося вирішити проблему - дивіться далі.

У Рівному двоповерховий будинок на вулиці Котляревського, 8 перетворився на руїну. У підвалі прорвало труби, через що й підтопило будівлю. На стінах тріщини. Вогко. А зі стелі сиплеться штукатурка. Найбільше постраждали квартири на першому поверсі. Володимир Мельник бідкається, що тепер ніде жити. Його квартира у аварійному стані, не придатна для проживання.

У цьому ж будинку з трьома маленькими дітьми проживає Руслана Міщук. Зізнається - страшно мешкати у квартирі, де у будь-який момент на голову може впасти штукатурка. Особливо це небезпечно для маленьких дітей.

Деякі мешканці не мають намір залишатися у напіврозвалених квартирах. Так, 56-річний Георгій Шевчук переконаний - у таких умовах жити неможливо.

Домком будинку на вулиці Котляревського, 8 Лідія Оберніхіна акцентує - споруді понад 60 років. І за весь час існування не зроблено жодного ремонту. Тож побоюється, що у такому стані і залишиться їхня будівля.

Принаймні така ситуація у цьому будинку була ще два тижні тому. Проте за сприяння місцевого депутата Рівне ради, який подав звернення про термінове виділення коштів з резервного фонду, ремонт в аварійному приміщенні таки зробили.