За добу до поліції надійшло 29 повідомлень про скоєння крадіжок. За 17 фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Гощанські оперативники встановили, що крадіжку бензопили із незамкненого гаража господарства 42-річного жителя села Зарічне скоїв раніше судимий 32-мешканець села Бугрин. За частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України ведеться досудове розслідування.

До Дубровицького відділення поліції надійшло повідомлення 57-річний дубровиччанин, що невідома особа шляхом розбиття віконного скла, викрала із його автомобіля марки «Кіа» авто магнітолу. Поліцейські встановили, що крадіжку скоїв 21-річний житель села Бережки. Триває досудове розслідування.

Оперативники Дубровицького відділення поліції встановили, що крадіжку грошових коштів у сумі 2200 гривень з кредитної картки 40-річного дубровиччанина скоїв 39-річний місцевий мешканець.

Костопільські правоохоронці встановили, що крадіжку велосипеду з під’їзду будинку по місцю проживання скоїв 47-річний костопільчанин. Триває досудове розслідування.

Правоохоронці Рівне нського районного відділення поліції встановили, що крадіжку болгарки з господарства 56-річного жителя села Обарів скоїв неповнолітній місцевий мешканець. За частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України ведеться досудове розслідування.

Про це повідомили у прес-службі відділу комунікації ГУНП в Рівне нській області