Вшанували сьогодні рівняни і память відомого українського співака Андрія Кузьменка. Нагадаємо, рівно рік тому він загинув у автокатастрофі. Пам'ятний марафон, організували у центрі міста на майдані Незалежності. Побували там і наші кореспонденти.

Студентка Анастасія Карпова разом із подругами прийшли на марафон, аби вшанувати відомого музиканта, соліста гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка. Для свого кумира принесла букет троянд. Дівчина розповідає, молодь завжди любила та цікавилася творчістю гурту "Скрябін".

Творчістю Андрія Кузьменка захоплювалися і раніше. Та після смерті відомого музиканта його пісні набули ще більшої популярності.

Незважаючи на складні погодні умови та шквальний вітер, марафон все таки відбувся. Втім, деяким шанувальникам музиканта погода не завадила. Рівняни підходили до меморіалу: запалювали лампадки, приносили квіти та слухали пісень.

Аби увіковічнити пам'ять відомого соліста у Рівному в честь Андрія Кузьменка пропонують назвати одну із вулиць. Самі ж рівняни таку ініціативу підтримують . Мовляв, "Кузьма" завжди був справжнім патріотом своєї країни та відстоював права народу.

Нагадаємо, відомий український співак Андрій Кузьменко загинув у автомобільній катастрофі рівно рік тому, коли повертався із чергового концерту. Та у кожного свідомого українця постать справжнього веселого, позитивного друга "Кузьми" в серці залишиться назавжди.