З подивом дізнався про те, що саме зараз з Рівного дехто емігрує в Росію. Розпродають антикваріат, (який не можна перевезти через кордон), і - емігрують.

Переважно - члени родин каральних більшовицьких органів, котрі відчувають те, що рівненська земля "горить у них під ногами". За злочини тих, хто приїхав до нашого міста насаджувати російський більшовизм, можна понести цілком заслужену кару.

Прибалтійський суд за військові злочини декого змусив задуматись і діяти за алгоритмом: "Чємодан-вокзал-Росія". Раніше дехто вже емігрував до Криму, як тільки Путін його анексував. Наприклад, екс-викладачка з кафедри архітектури "водника". Добре, що подібні прихильники "русскомір'я" покидають наше місто, звільняють квартири та робочі місця для тих нормальних громадян України, патріотів, котрі були змушені виїхати з окупованих Росією територій Донбасу та Криму.

Ну, а дехто "емігрував" зовсім недалеко - до Луцька, де знову прилаштувався на державну службу, яку втратив після Революції Гідності в Рівному. Це - дружина відомого регіонала і син викладачки "наукового" комунізму.