Йому не лише пощастило не померти, а й вдалось дочекатись своїх рятівників. Адже людина майже добу просиділа у криниці з переламаною ногою та побитою головою. Історія зі щасливим кінцем – далі у сюжеті.

Подія сталась у селищі Клевань, неподалік траси Рівне – Луцьк. Всередині цієї будівлі знаходиться закинутий каналізаційний колодязь. Люди тут майже не ходять. Того вечора місцевий мешканець поспішав на маршрутку. Зайшов у будівлю до вітру і провалився. Глибина колодязя 12 метрів. Внизу труби і залізні штирі. Чоловік впав і вижив. 24 години чекав на допомогу. Його крики почув працівник ліцею, який йшов додому через поле.

Чоловік зателефонував рятувальникам. Ті й діставали потерпілого. Він 24 годин провів на глибині 12 метрів. Вже втрачав свідомість.

Надзвичайники цей випадок інакше як унікальним не називають.

Чоловіка відвезли у районну лікарню. Йому 28 років. Мешканець села Старожуків. Пригадує, яке жахіття йому довелось пережити.

Скористатися мобільним Роман не міг – той розлетівся при падінні. Було неймовірно холодно і чоловік уже прощався з життям. Не було сили вже й кричати.

Дружина потерпілого постійно з ним. Радіє, що все позаду. Обіцяє чоловікові допомогти стати на ноги.

У Романа забої голови та перелом стегна. Зараз його готують до операції.

Роман вже встиг познайомитись зі своїми рятівниками. Обіцяє, коли вийде з лікарні обов’язково їх знайде та віддячить. А от вхід у колодязь, де сталось нещастя, місцеві забили дошками аби сюди знову ненароком хтось не зайшов.