Засуджений зник учора під час медичного обстеження у Рівненській райлікарні, що в Клевані. Чоловіка розшукують правоохоронці і пенітенціарна служба. Куди б міг направитись втікач й гадки не мають, адже попри сім судимостей характеризувався позитивно і вже у лютому міг би вийти на волю.

На Рівне нщині шукають в’язня. 44-річний кримчанин Віктор Простакішин, який відбував покарання у з Городоцькому виправному центрі. Напередодні його із іншими засудженими відвезли у Рівне нську районну лікарню на обстеження.

Під час проходження обстеження за засудженим час від часу наглядали. Але під час чергової перевірки у медзакладі вже його не виявилося. Про втечу Віктора повідомили територіальні органи внутрішніх справ та прокуратуру. Куди та чому він міг втекти поки з’ясовують. Адже мав усі шанси цю весну зустрічати на волі.

До слова, він вже мав сім судимостей, в основному за крадіжки. Тепер же відповідатиме і за втечу з виправного центру. Отож Віктор Простакішин зростом 173 см, волосся – темно-русе, очі – карі. Особливі прикмети - татуювання – на плечі лівої руки «Пентограмма і диявол», на середньому пальці лівої руки «Перстень». На момент втечі був одягнений в осінню куртку темно-синього кольору, брюки та взуття темного кольору. Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцезнаходження втікача, телефонуйте за номером (067) 306-70-49