Тарифи на тепло у Рівному одні із найвищих в Західній Україні. А нещодавно теплопостачальне підприємство звернулось до НКРЕ, щоб і ці тарифи переглянули, і відповідно підвищили. Втім нині ситуація змінилася, але невідомо чи надовго. Тож чи платитимуть рівняни ще більше за тепло у своїх домівках?

У Рівному тарифи за теплопостачання не з дешевих. Соціально-незахищені верстви населення рятують субсидії, проте і цього буває недостатньо. Ще нещодавно у Рівному панував ажіотаж, адже ціна на тепло мала підскочити. За проведеними розрахунками рівняни мали платити на 11 відсотків більше.

Однак після затвердження змін до Податкового Кодексу України та Державного бюджету на 2016 рік - ситуація дещо змінилася і питання перегляду тарифів в такому розмірі, який оприлюднений, нині знімається. Директор ТзОВ "Рівне теплоенерго" стверджує, що поки підстав для паніки немає, адже до кінця цього опалювального сезону рівняни сплачуватимуть за послуги за діючими тарифами. Проте ціна за тепло напряму залежить від ціни на газ: підскочить одне - потягне за собою й інше.

Якщо батареї в домівках стануть холодними або виникнуть інші проблем із теплопостачанням чи гарячим водопостачанням споживачам радять звертатися на цілодобову аварійно-диспетчерську службу "Рівне теплоенерго".