На початку тижня у Рівному відбулася акція протесту карантин безкарності. Його оголосили місцеві активісти разом із журналістами через смерть 5-річного хлопчика. Після виходу сюжету в ефір до першого місцевого звернулася рівнянка Алла Гурина. Трагедія родини Антонюків змусила жінку розповісти і свою невтішну історію.

"Війна" із людьми у "білих халатах" в рівнянки Алли Гуриної розпочалася ще вісім років тому. У сімю прийшло горе: захворіла найменша дочка.

Жінка переконана, дитина впала в кому через халатність лікарів. Алла Гурина впевнена за весь час лікування медики не приділяли належної уваги дівчинці та не зуміли поставити правильний діагноз. А все через те, вважає пані Алла, що у обласній дитячій лікарні владу над лікарями має династія Думановських.

Але найбільше обурює Аллу Гурину те, що медиків, які скалічили дівчинку, так і не покарали. Лише у Києві лікарі відразу поставили дівчинці діагноз: вірусний інцефаліт і взялися за лікування. Через місяць жінка разом із дочкою повернулася додому.

І це не поодинокий випадок, коли у Рівне нській обласній дитячій лікарні медики халатно відносяться до пацієнтів. Приміром, заступник голови правління благодійного фонду Мар'яна Рева на своїй сторінці у Фейсбук розповіла власну історію, про те як стала черговою жертвою лікування Георгія Думановського, сина якого звинувачують у смерті 5-річного Миколки.

А тим часом комісія при Міністерстві охорони здоров'я постановила, що рівненські медики надали неадекватне лікування 5-річному Миколці Антонюку.