27 січня о 17:20 до волинських поліцейських надійшло повідомлення на лінію «102» від 34-річного жителя селища Рокині Луцького району, який став очевидцем ДТП.

Чоловік розповів, що перед в’їздом в селище водій автомобіля «Volkswagen caravelle» сірого кольору збив пішохода й втік.

Поліцейські встановили, що до цієї ДТП причетний 49-річний місцевий мешканець. За попередньою версією, він не врахував дорожню обстановку й збив 21-річну жительку села Гать Луцького району.

В результаті ДТП дівчина отримала тілесні ушкодження. Потерпіла госпіталізована в реанімаційне відділення Луцької міськрайонної лікарні. У неї діагностували відламковий перелом тазу, забій грудної клітки та правобічний пневмоторакс.

«Чоловік наразі переховується від правоохоронців. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб встановити його місцезнаходження, - повідомив начальник Луцького відділення поліції Олег Кічук.

Відомості про дане правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Про це повдіомили у секторі комунікації ГУНП (за матеріалами Луцького ВП) у Волинській області