Рівнянин поцілив з пістолета собі у голову. Сталося це, як пояснив чоловік, коли він чистив газовий револьвер свого батька. Із травмою правої скроні його забрала “швидка”, чоловіка вже прооперували. Детальніше про обставини цієї події - далі у сюжеті.

Постріл з газового револьвера пролунав у цій двоповерхівці на вулиці Соборній у вівторок зранку. Рівнянин зайшов до батьків, які тут живуть, й вистрелив з батьківського пістолета собі у голову. Чому, взялися розбиратися правоохоронці.

Чоловіка довелося госпіталізувати. Нині він лікується у нейрохірургічному відділенні центральної міської лікарні. Куля, кажуть медики, мозок не зачепила.

Чому чоловік потягнувся до зброї, поки не ясно. Сім’я, розповідають сусіди, благополучна, син часто навідувався до батьків. Самого пострілу люди не чули, бачили вже метушню медиків і правоохоронців.

Чи випадковим був постріл з газового револьвера, з’ясовують правоохоронці. Зброю вони поки забрали на дослідження.

Чи хотів чоловік вкоротити собі віку, чи це все ж таки була випадковість мають встановити правоохоронці. Поки ж стрілок щонайменше десять днів проведе на лікарняному ліжку.