На Волині чоловік під час сварки вдарив лопатою по голові пенсіонерку.

До чергової частини Луцького відділення поліції надійшло повідомлення від 30-річного мешканця селище Торчин Луцького району про те, що невідома особа побила його 63-річну матір.

Як з’ясувалось згодом, потерпіла зі своїми друзями відпочивала у місцевому закладі. Коли компанія поверталась додому до них підійшли незнайомці. Виникла сварка, яка переросла в шарпанину. Пенсіонерка стала між чоловіками аби вгамувати їх. Однак, один із незнайомців вхопив лопату та вдарив жінку по голові й втік.

Інспектори поліції встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 33-річний житель Рожищенського району. До слова, зловмисник раніше судимий за вчинення злочину передбаченого ч.2 ст.187 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

«Жінку госпіталізували в травматологію районної лікарні. Згідно з висновком медиків у постраждалої діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійні рани голови та злам кісток лівої скроневої ділянки. Виявлені в неї травми за ступенем тяжкості відносяться до тяжких тілесних ушкоджень», - розповів начальник Луцького районного відділення поліції Олег Кічук.

Слідчі Луцького відділення поліції у Волинській області відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Про це повідомили у секторі комунікації ГУ НП у Волинській області.