Учора Рівненський міський суд заарештував 29-річного рівнянина, ((http://www.rivne1.tv/news/59934)(який 23 січня позбавив життя 28-річну жінку)).

Слідчі Рівне нського відділу поліції перекваліфікували кримінальне провадження, відкрите 23 січня за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, на пункт 13 частини 2 статті 115 ККУ, тобто за знову вчинене умисне вбивство.

У Рівному, у травні 2006 року, тоді ще 19-річний парубок, приревнувавши свою співмешканку, наніс їй дев’ять ножових поранень, від чого та померла. За кілька днів оперативники затримали його, а вже у листопаді того ж року суд виніс вирок підозрюваному у вбивстві у виді позбавлення волі на строк до дев’яти років.

— Учора зловмиснику, який знову вчинив умисне вбивство, повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, - повідомив заступник начальника ГУ НП в Рівне нській області Володимир Голубош. — Суд обрав йому міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою терміном на один місяць. Триває досудове розслідування. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області.