Поліцейські на блок посту неподалік села Вовчецьк,що у Маневицькому районі Волині, зупинили автомобіль «Wolksvagen Passat».

21-річний водій з Рівне нщини пред’явив документи на транспортний засіб з очевидними ознаками підробки. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група Маневицького відділу поліції.

У салоні транспортного засобу виявили $ 5 тис., два стартові пістолети «Ekol Botam» та «Double Eagle» без номерів, 13 патронів шумової дії калібру 8 мм., дві електронні ваги, а також майже 5 кг. камінців коричневого кольору різної фракції, які схожі на бурштин-сирець. Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

— Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 198 (Придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом) Кримінального кодексу України, — повідомив Анатолій Близнюк, начальник Маневицького відділу поліції Головного управління Національної Поліції у Волинській області.

Правоохоронці з’ясовують усі обставини події. Триває досудове розслідування.

Джерело: "Рівне вечірнє"



pic

pic

pic

pic

pic