Аварію чиновник вчинив в селі Жадківка Корецького району, коли прямував у столицю. Під колеса його автомобіля «Тойота Кемрі» потрапила 61-річна жителька села Старий Корець, яка переходила трасу Київ-Чоп на пішохідному переході. Жінка - в травматології, замміністра своєї вини у ДТП не вбачає.

Жителька Корецького району потрапила під авто замміністра. Заступник міністра молоді і спорту Ярослав Войтович на їхав на жінку у селі Жадківка, розташованому на трасі Київ-Чоп, коли та переходила проїжджу частину нерегульованому пішохідному переході.

Від удару Ольга отримала закритий перелом лівого ліктьового суглоба та перелом ребер. Тим часом замміністра, його дружина та двоє неповнолітніх дітей, які їхали з ним у авто, не постраждали. Чиновник вже прокоментував свою причетність до ДТП одному з центральних телеканалів.

Тим не менше Ярослав Войтович пообіцяв допомогти постраждалій. За фактом дорожньо-транспортної пригоди вже відкрите кримінальне провадження, хід його розслідування контролює прокуратура.