У Рівному відомий телеведучий Костянтин Грубич презентував свою книгу, провів кулінарний майстер-клас та поділився своїми секретами з відвідувачами рівненського закладу. Як відбувалося приготування нової ексклюзивної страви та що ближче до душі відомому гостю дізнавалась Анастасія Кучеренко.

Більше ста кулінарних цікавинок зібрано в книзі "Смачна країна" відомого телеведучого Костянтина Грубича. Книжка поділена на розділи, кожний із яких присвячений певній області України, автор переконує звертав увагу перш за все, на етнічні особливості кожної страви.

Ведучий "Смачної країни" розповідає, йому ближче до душі коли не він готує, а коли пригощають.

На базі однієї з рівненських ресторацій ресторації відомий тележурналіст разом із су-шефом закладу готували "М`ясо по-рівненськи Кант". Розробив нову страву ресторатор Анатолій Лук'янчук. Су-шеф закладу Катерина переконує, внутрішнє філе свинини саме по собі дуже жорстке м`ясо, тому, щоб воно смакувало, потрібно правильно його приготувати.

Відвідувачам закладу випала нагода не лише почастувати новою стравою, а зануритись в неперевершену атмосферу закладу.

Крім презентації кулінарного майстер-класу організатори провели благодійний аукціон, кошти з якого спрямують на допомогу бійцям АТО.